JEDILNIK PROSIM! Bi rada, da ti napišem jedilnik? Da ti vse točno v kalorije specificiram? Kdaj, kaj in koliko?

Hmmmmm….

Žal te moram razočarati. Tega pri meni ne boš dobila. Ne verjamem v tak sistem. Ne pravim, da je napačen , ampak jaz ne verjamem. Iz mojih izkušenj, s takim sistemom rezultati niso dolgotrajni.

Pa verjetno bi rada dolgotrajne rezultate kajne? Rezultate prinaša konsistenca, ki je btw moja glavna beseda za leto 2021. Torej konsistenca in prehranjevalni režim, ki ga lahko prakticiraš celo življenje. Koliko jesti, kdaj in kaj…no na tem bova skupaj delali. Tokrat bova skupaj dosegli tvoj cilj. Verjemi, z mojo pomočjo ti bo veliko lažje.

Kolikokrat si pokusila s kakšno dieto? Velikokrat kajne? Ali pa poskusila s stradanjem? Grozno, upam, da tega nikoli več ne ponoviš.

Čas je za SHAPE UP REŽIM PREHRANJEVANJA.

Skozi svojo dolgoletno kariero, sem izoblikovala sistem, ki je mojim strankam pomagal do neverjetnih rezultatov in kar je najpomembneje – do dolgotrajnih rezultatov. Reci zbogom JO-JO efektu in začni jesti pravilno, draga moja. In uživati življenje. Kar je najpomembneje.

Konec stradanju in groznim dietam, ki ti lahko naredijo več škode kakor koristi. Vem težko je in ne veš kako začeti. Od vseh informacij, ki krožijo po spletu…le kako ne bi bila zbegana.

Odločila sem se za projekt, ki ti dejansko lahko spremeni življenje. Kako?

Naučila te bom vse osnove zdravega prehranjevanja in s tabo bom cel mesec nadzirala tvoje prehranjevanje na dnevni bazi. Kako sestavljaš obroke, kaj ješ. Najprej bom imela predavanje in ti predstavila mojo filozofijo prehranjevanja, nato pa bom s tabo vsak dan na vezi. Jap, samo s tabo in skupaj bova našli TVOJ najbolj optimalen režim, ki ga boš lahko vodila v prihodnosti.

V mesecu januarju bom imela na ZOOM-U live predavanje, kjer ti bom zaupala vse moje trike in skrivnosti do zdravega načina prehranjevanja. Kdaj jesti in koliko. Ali dodajati proteinske dodatke v svoj prehranjevalni režim. Kaj pa vitamine, minerale? Kako se prekršiti in potem nadeljevati z rutino…kako imeti sebe rada in uživati v svojem telesu. Koliko trenirati in kakšne treninge? Vse to in še več na skoraj dvournem predavanju v živo.

Ampaaak šele potem se začne najino delo. Vsak dan se bova slišali in v enem mesecu uredili tvojo prehrano v nulo. Jaz sem pripravljena, pa ti?

Kako se mi pridružiš? Prijavi se preko emaila oz. kar preko kontaktnega obrazca v zavihku kontakt. Lahko pa mi kar pišeš v inbox na socialnih omrežjih.

Kdaj bo predavanje?

Predavanje bo takrat, ko se zbere vsaj 5 oseb za prehransko usmerjanje. Termin bo določen, ko bo vsem odgovarjalo.

Kaj pa cena?

Vem, da te ta zdaj najbolj zanima. Najprej pomisli, koliko enega znanja ti bom predala in koliko enega dela, za mentoriranje cel mesec. Redna cena takega mentoriranja je pri meni 149,90€ na mesec. Ampak zavoljo tega, da ti res želim pomagati in ti olajšati pot do uspeha, sem ceno za ta projekt znižala na 79,90€. Torej predavanje in cel mesec mojega mentoriranja. To je tvoja priložnost.

Glej na to, kot na investicijo v življenje in svojo zdravo prihodnost. Glej na to kot na TEČAJ ZA DOLGOTRAJNE REZULTATE.

No, si za? Ajde akcija – SHAPE UP!