MOJE DELO JE OBLIKOVANJE VAŠE POSTAVE…

Moč & Kondicija
Fitnes & Aerobni trening
Raztezanje & Regeneracija
Zdravje & Prehrana
Motivcija & Podpora

V profesionalnem svetu športa sem se znašla popolnoma po naključju. Danes trdim, da ne bi menjala svojega poklica za nič na svetu…

  • DISCIPLINA

  • VZTRAJNOST

  • POZITIVNO NARAVNANA MISELNOST

Moja pot se je začela leta 2009, ko sem se prvič preizkusila kot inštruktorica aerobike. Občutek je bil izjemen in posledično sem se odločila, da pridobim primerno izobrazbo. Leta 2010 sem osvojila naziv SLOVENSKI INŠTRUKTOR LETA 2010 na vseslovenskem kongresu Fitnes zveze Slovenije. Svoja znanja sem širila na mnogih izobraževanjih in mednarodnih konvencijah. Zgolj aerobika mi ni bila dovolj, zato sem se kmalu usmerila tudi v fitnes, osebno trenerstvo in meni najljubši Pilates. Ker vedno stremim k novim izzivom, sem sem se leta 2016 prijavila na aerobično tekmovanje NEWCOMER CONTEST 2016 in osvojila prvo mesto. Super izkušnja, ki mi je dala nov zagon in veter v hrbet.

Danes sem lastnica svojega studia, ki je namenjen individualnim treningom in skupinskim vadbam. Svojim varovankam pomagam do boljšega vsakdana in s tem pozitivno vplivam na njihovo življenje. Vedno pravim, da ni nič lepšega, kot nasmejana stranka, ki zapušča moj studio. In tudi v bodoče se bom trudila, da tako ostane.

SHAPE UP!

MNENJA MOJIH VAROVANK

Zakaj osebnega trenerja…to je pogosto vprašanje, ki mi ga zastavijo…na to lahko samo odgovorim … zaradi Mirjane same…kaj pa drugega…dobiš paket kondicije, predanosti, motivacije..zaupnika in veelikooo dozo energije…smoothie dobrega počutja za vsak dan…

Danijela Sever

Preprosto najboljša! Sonček, ki ti polepša dan in poskrbi, da se v svojem telesu počutiš odlično.

Nina Begelj

Najbolj energična trenerka, voditeljica in nasploh oseba, ki vadbo izpelje zabavno in strokovno. Vedno se prilagodi posamezniku tako, da dela telesu in stanju primerno. Priporočam tako obisk skupinske vadbe kot osebnega treninga!

Anka Žura

Po dolgem času oseba, ki me je popeljala na pravo pot zdrave prehrane, me zmotivirala da se držim njenih navodil in končno 8 mesecev po porodu uspešno izgubljam kilograme. Z njeno pomočjo sploh ni tako težko. Poskrbela je za boljše počutje in samopodobo. Priporočam vsem s podobnimi težavami, saj se spozna na svoje delo in ga vedno nasmejana opravlja, pa čeprav je za njo težek in naporen dan.

Špela Šerjak

Mirjana je odlična trenerka, rezultati so hitro vidni, preizkušeno. Pa še veliko smeha zraven.

Ana Lučič

Strokovno znanje, dolgoletne izkušnje, njena nalezljiva pozitivna energija, predvsem pa trdo delo, ki ga opravlja z največjim veseljem, so popolna kombinacija za uspešnega trenerja kot je Mirjana. Z besedami težko opišem koliko mi pomeniš, hvala ti za vse!

Katarina Zupanc

TOP! Res priporočam, zagnana, topla in čutna. Vidi te in ti sledi!

Vesna Marinčič

Najbolj pomembno mi je to, da je Mirjana res trenerka, ki ima ogromno strokovnega znanja in izkušenj. Pomagala mi je premagat bolečine v kolku zaradi obrabe… oziroma od kar sem telovadila pod njenim mentorstvom so bolečine bistveno manjše. Poleg strokovnega znanja pa ima tudi karizmo in strokovni a topel in prijateljski odnos… tako da je miganje v njeni družbi naapornooo a tudi prijetno.

Pia Buh

Mirči je carica, da ji ni para. Vedno nasmejana in dobrovoljna in vsakič komaj čakam na nov trening. Jaz pri njej vedno pozabim na vse skrbi in stres, ki ga je v današnjem času žal preveč.
Hvala ti Mirjana za vsa leta brez-stresnega življena in tvoje brezpogojno prijateljstvo. Rada te imam in komaj čakam na nov trening.

Metka Bauman

Strokovnost, individualnost, dostopnost in pozitivna energija, to je Mirjana. Nikoli nisem bila pristaš skupinskih vadb. Mirjana je razlog, da jih danes obožujem. Pri njej je pa itak vsaka skupinska vadba še malo individualna zaradi njenega sokoljega očesa 😉

Ana Valant

Top pilates…kljub temu da te muči si potem kot prerojen 🙂 pa še nasmejiš se! Mirjana se pa itak skoz reži in oddaja svojo pozitivno energijo!

Nina Gerdej

Priporočam, super punca z izjemno energijo. Kar je najpomembneje je, da se vsakemu 100% posveti in prilagodi, vedno na voljo pri vzponih in padcih, za nasvete in spodbude.

Ana Pavlin