NOVOLETNE ZAOBLJUBE? JIH IMAŠ DOVOLJ?

Novoletne zaobljube? Kolikokrat si se znašla v situaciji, da si si na začetku leta zadala, da tokrat boš pa res trenirala na polno ter čisttt zdravo jedla in potem zelo hitro spodletela? Zato jaz rečem NE novoletnim zaobljubam…NI ŠANS!

Razlog za to, da ti vedno znova spodleti, je ta, da si po vsej verjetnosti zadaš previsoke cilje. Skačeš iz enega ekstrema v drugega in nikakor ne najdeš tiste prave zlate sredine, ki bi tvoje življenje držala v ravnovesnju. Prva stvar, ki bi ti jo rada povedala, je da ni nič narobe, če še nisi našla način do pravega ravnovesja. Ravno to je poanta življenja. Naše življenje je sestavljeno iz poskusov v iskanju le tega.

Druga stvar pa je ta, da si moraš zadati realne cilje in predvsem delati v svojem tempu. Zavedati se moraš, da si ti glavna in da sama določaš, kdaj rabiš pavzo in kdaj delaš na polno. Tvoje telo je samo tvoje…Spoštuj ga!

Je pa res, da velikokrat rabimo pomoč na tej poti, ker v poplavi vseh fit nasvetov in informacij, dejansko ne veš kako se lotiti zadeve.
Zato imam zate pripravljen smiseln program treningov, ki bodo vsak teden osveženi samo zate in zavoljo tega, da vztrajaš celo leto in ne samo prvi teden.

Vabim te v ONLINE TRENINGE SHAPE UP, kjer boš z mano preko FB skupine trenirala kar 4x na teden v ŽIVO in to na smiseln način. Tako, da se ne boš prekurila in da boš imela fantastične rezultate. Vsi posnetki ti bodo ostali na voljo, dokler boš del moje online skupnosti. 2x tedensko boš izvajala kardio trening ter trening moči in 2x tedensko Pilates.

URNIK VADB  V ŽIVO:

Ponedeljek in sreda:

17:00 – 18:00 PILATES

18:00 – 19:00 HIIT ali TRENING MOČI

Vse treninge v celoti oddelam s tabo, zato je občutek, kot da sva skupaj v istem prostoru in motivacija veliko boljša. Ampak ne skrbi, vsi posnetki treningov ostanejo v skupini in tam se nahaja že več kot 70 treningov. Noro kajne. Tako, da lahko oddelaš trening kadakoli tebi odgovarja.

Kaj vse potrebuješ?

  1. Fb profil, preko katerega boš vstopala v skupino
  2. Udobna športna oblačila in obutev
  3. Kar se tiče pripomočkov pa takole…Niso nujna, so pa priporočljiva, ampak naj poudarim, da lahko za začetek vzameš dve flaški, tetrapaki, konzerve, težji pekač, prašek, knjige, nahrbtnik napolnjen s knjigami 🙂 V glavnem vse se da, če se hoče. Če boš želela kakšen nasvet pri nakupu pripomočkov, pa se le obrni name in mi piši, da ne boš vrgla denarja brez potrebe.

Da bi imela še več motivacije, sem ceno za mesečni dostop v januarju znižala iz 36€ na 24,90€. Dovoli mi, da postanem tvoj mentor in ti pomagam do cilja, ki si ga že ves čas želiš. Samo poglej dve transfomaciji iz leta 2020. Se zavedaš, da tudi ti lahko dosežeš take rezultate. In ne pozabi, brez izgovorov. Treningi res potekajo v živo, ampak vsi posnetki ostanejo v skupini in jih lahko izvedeš popolnoma v svojem tempu.

Začnemo v ponedeljek 4.1. ob 17:00. Pridruži se mi, dobrodošla! Za prijavo mi piši na mail, uporabi kar moj kontaktni obrazec 😉 ali pa mi kar piši v inbox preko socialnih omrežij, kar ti najbolj paše 🙂

Se vidiva kmalu, SHAPE UP!

Ps: Ne pozabi se prijaviti na moj novičnik, da boš obveščena o vseh bodočih akcijah in novostih, novih treningih in receptih 🙂 Prijavi se TUKAJ 😉