Ste pripravljeni na spremembo? Za vas imam prav poseben izziv. In to popolnoma BREZPLAČNO 🙂 Te zanima? Beri dalje…in preberi skrbno čisto do konca 😉

Vsako nedeljo zvečer, te bo v e-mail nabiralniku pričakal nov tedenski izziv.

 

Skozi moje nasvete in trike, ter seveda male izzive, boš lažje dosegla svoje cilje in se približala boljši samozavesti in mogoče tudi končno dosesgla kakšen kilogram manj, če je seveda to eden izmed tvojih ciljev. Popeljala vas bom skozi zdravo prehransko shemo, ki vsem mojim osebnim strankam zagotavlja zavidljive rezultate. Seveda je za dosego ciljev potrebno veliko dela. Ni enostavno, toda ravno zato sem na drugi strani jaz, ki te bom čez vse skupaj vodila.

Zakaj je ta izziv prav poseben?

Zato, ker bom vsak dan na Instagramu v storyih objavljala svoje obroke in tako lahko dobiš goro idej, kaj jesti za zajtrk, malice , kosila in večerje.  Verjemi, lažje ti bo.

Kdaj začnemo?

ZAČNEMO 8.11.2020 in skupaj bomo kar DEVET TEDNOV.  To pomeni, da bomo skupaj tudi čez praznike, ko večinoma ljudje popustijo. Skupaj se bomo pregrešili in naučili, kako hitro vrniti na zdrave tirnice.

SI ZA? ITAKKKK

Kako se prijaviš? Enostavno.

Vse kar od tebe potrebujem je e-mail naslov. Le tega mi zaupaš tako, da se prijaviš v SHAPE UP NOVIČNIK. Najdeš ga na uvodni strani moje spletke. Zgleda pa takole.

Po prijavi na e-novice, boste prejeli potrditveni mail (nujno preveri tudi spam). Nato morate e-mail potrditi. V mailu sledijo naslednje slikice. Potrdite prijavo na novice, označite, da niste robot, pravilno izberete fotografije in NUJNO na koncu kliknete gum SUBSCRIBE. Šele takrat bo vaša prijava sprejeta.

Potem pa samo počakate na moj prvi IZZIV in to je to….Se vidimo?

Le korak te loči od spremembe… (no pa še kar nekaj mojih izzivov 🙂

SE BEREMO,

SHAPE UP

Mirjana