SMO RES PRIPRAVLJENI ODŠTETI VEČ ZA MANJ?

Trendseterji vladajo svetu….no vsaj kar se mode in lepote tiče. Peščica ljudi, kateri masovno sledijo na socialnih omrežjih, določa kaj je trenutno TISTO, kar družba najbolj odobrava, želi, občuduje…

In večkrat se zalotim, da se tudi sama pridružim temu začaranemu ”ringišpilu”, saj nas z raznimi reklamami obmetavajo iz vseh strani. Pa vendar se velikokrat uprem sistemu, hitro skočim na trdna tla in se vprašam: ”Sem res pripravljena odšteti VEČ za MANJ?”

Na primer…Je res pomembno kako športen copat izgleda? Kakšne barve in kateri logotip je na njem? Ok…podpiramo določen brand, ampak a še kdo pomisli na funkcionalnost? Pripravljeni smo odšteti kar lepe denarje na ”najkice”, ker so pač lepe, a ne pomislimo na to, da mogoče ta copat ne bo ravno delal usluge našemu stopalu med tekom. Ko pride do kvalitete in funkcionalnosti, se znam ustaviti. Vedno dajem prioriteto zdravju in stojim za tem, da je potrebno krepko premisliti, kaj dajemo nase in kakšno udobje nudimo telesu…Na koncu resnično plačamo VEČ za estetsko bolj priznan brand, ki nam nudi MANJ, namesto da izberemo tistega, ki bo na koncu dalj časa nudil telesu VEČ.
Pred kratkim sem nasedla eni izmed reklam in sebi kupila kozmetiko najbolj znane trendseterke. Ko sem odprla paket nisem bila prepričana ali naj se zjokam ali pa naj bruhnem v smeh. Milo rečeno, dobila sem voščenke namesto šminke. Ampak pazi…je pa od KKW! Khmmm… Na napakah se učimo, kajne.

Ne gre se za blagovne znamke, vse imajo neke kvalitete…gre se za to, da ljudje sploh več ne razmišljamo z lastno glavo! In to me zelo moti. Enako je v medsebojnih odnosih. Na čase se nekako vsi malo izgubimo v tem materialnem svetu.
USTAVIMO SE! POMISLIMO! KAJ DEJANSKO ŽELIMO ZASE?
Se beremo naslednjič…danes sem kar malo zabredla v globoke misli…ampak vse je to ok 😉 Pomembno je, da si drug drugemu damo misliti – to nas ojača in to nam pomaga k osebni rasti 🙂

SHAPE UP!
Mirjana

FOTO: Žiga Kalan